20100131

kini bermula

okey. akhirnya syazura dah ade blog. setelah sekian lama simpan harapan, baru sekarang dapat buat. haaaa. lagi satu. terima kasih tidak terhingga kepada saudara nun jauh di rusia atas kerjasama dan pertolongan yang diberi. terima kasih ye dr zhafran :)

sebenarnye tak reti pun nk berblog2 ni. tapi disebabkn kakak sendiri pn dah ade blog, tak bole jadi ni. mane bole kalah dgn die. ape lagi. buat laa. tapi taktau laa lame mane je tahan blog ni. saya kn busy mengalahkan obama. nk buat macam mane kn. adoi.

mungkin best ade blog. tempat luahkan segale bende yang terbuku dlm hati. saya bukanlaa jenis yang bleh confront org kalau ade masalah or sakit2 hati ke. saya lagi suke pendam. walaupun org ckp tak baik pendam2, saye suke gak nk pendam. pastu makan diri sendiri. maybe dgn adenye blog ni, mungkin hilang sikit kot rase dalam hati yang membuak2 utk diluahkan.

ape2 pun, sesiapa yang ade blog, ajar2 laa saye yang bute it ni. nk edit2 pn tak reti lagi. malu betul.

sekarang dah pukul 3.46 pagi. ade ke org baru create blog pagi2 bute camni? hahaha. nasiblaa. time ni plak idea banyak melimpah ruah. tapi mate juge perlu ditutup. badan juga perlu direhatkan. jadi, mase utk keboommmmm tido! selamat malam :)

No comments: