20100201

gitar!

yeahhh. setelah sekian lame simpan hasrat, akhirnya saya mula belajar bermain gitar. yeeehaaaaaaa! rase puas. walaupun jari dah sakit2, tapi takpe. demi gitar saye sanggup. and terima kasih tidak terhingga kepada guru saye yang sudi mengajar dengan hanya berupahkan air di cincau cafe. hahaha. thanks cikgu! :)

ingatkan senang. tapi rupe2nye mak oihh. patah jari jemari i. hujung jari dah merah padam. ni baru sehari. kalau sebulan taktau laa jadi ape jari ni haa. kurang laa hantaran kahwin (bak kate mak). hahaha.

so. lepas ni plan nk beli gitar. tunggu elaun sem 3 plak laa. waaaa! tanoshimi ne. haha. tu pun kalau lepas masuk 2nd year. doa2kan laa ye. amin :)

tokorode, kenape hari ni kekasih langsung tak contact ye? busy sangat nampaknye die. takpelaa. memahami. orang bisnes kan. bile je ade free. tadi msg pun die tengah drive. awak nak g mane tengah2 malam ni? haishh. biarlaa die.

walau ape2 pun, saye memang sungguh seronok and teruja tahap dewa dapat belajar main gitar. cikgu pun lepak2 je. suke laaa i macam ni. hihi. bile ye nak sambung lesson? cikgu ade dinner laa plak minggu depan. maybe cuti chinese new year bole kot. ok cikgu? nanti saye blanje 3 air cincau cafe untuk cikgu. hihi :D

dah pukul 2 laa. mate da rase mengantuk. jum tido. selamat malam :)











p/s : best laa dapat cikgu handsome. makin excited nak belajar. HAHAHA :PPP

4 comments:

Iskandar Shah said...

zureq x ley blah~! aahahha~

Syazura Moktar said...

ahaha. betul laaa. aku takut cair je ngan cikgu gitar aku. hahahaha :PP

-L- said...

yuran2

Syazura Moktar said...

halamak. cikgu oi, nanti ye. tak berkesempatan laa. gomen2.