20100404

mana kau ?


kau.
aku rindu kau yang dulu.
kenapa kau berubah ?
aku taktau sama ada aku je yang prasan benda ni.
atau kau pun prasan benda same.
aku dah lame pendam.
 tapi aku dah malas nak cite kat orang.
or tulis dekat blog.
nanti kalau orang bace, orang salah anggap lagi dekat aku.
macam dulu.
lain yang aku nak cakap, lain yang orang faham.
aku jugak yang disalahkan.
aku dah serik.
aku serik dengan perangai kau.
aku tau kau tengah tension sekarang.
aku pun same tension.
kite kene saling memahami laa.
sesibuk mane kau, tolong fikir aku pun same sibuk.
sesusah mane kau, tolong faham aku pun same susah.
kau minta aku faham kau.
tapi hakikatnya kau sendiri tak pernah cuba nak fahamkan aku.
aku dah penat.
sampai satu tahap, aku fikir.
patut ke aku percaya semua kata kata kau ?
aku nak percaya, tapi susah sangat.
dah laa.
aku membebel pun bukan kau faham.
bukan kau tengok pun blog aku.
aku tak harap pun kau baca benda ni.
aku memang sekadar membuang masa je.
 cume aku harap, kau tak lupa janji kau.
yang menggunung gunung dengan aku.
jangan hanya janji tinggal janji.
lagi satu soalan.
dah lama aku nak tanya soalan ni.
mana pergi diri kau yang aku kenal dulu ?
aku dah tak kenal siape kau sekarang.
maaf.
aku dah penat.
aku penat sangat.













p/s : 1st day aku balik kolej dah spoil sebab kau. kau tau tak ?

12 comments:

~azirul~ said...

sabar~~

zureqqqqqqqqq said...

dah tak larat.

~azirul~ said...

sabar~~
=)

zureqqqqqqqqq said...

iye. masih bersabar. terima kasih :)

~azirul~ said...

bagus~~
=D

Iskandar Shah said...

jgn le cmni zureq~ huk3~

zureqqqqqqqqq said...

azirul : thanks :)

scandal : kau takkan pernah faham :(

~azirul~ said...

juz want u happy in ur life..
don't be sad...

-L- said...

jgn sabo...letup je...

zureqqqqqqqqq said...

azirul : yaa i know. thanks.

wong : jangan laaa.

-L- said...

ok....

zureqqqqqqqqq said...

terima kasih :)