20100410

seronok ! ;DD

hari ni seronok gilaaaa !
dah lame tak main.
hari ni dapat main balik.
walaupun taklaa hebat mane,
tapi takde laa duk kat dinding je.
10.45am - 3.15pm.
bayangkan betape lamanya kitorang bertapa dalam ring tu.
sangat sangat sangat BEST
yang kat bawah ni, kawan sehidup semati aku.
meh aku cerita sorang sorang ;)



rabiatul adawiah mohd yusof , ruby
walaupun die nampak psycho, teror meh akak ni ;D


 siti nasuha mokhtar , sueha
tembam2 die pun, laju akak ni skate. hebat2 ;) 


nurfareizea zulkafli , jia
same je psycho macam roommate die. tapi tetap cool ;D


nur fatihin mohd asri redha , tien
  dahlaa first time main, die selamba je redah tengah. berani sungguh. tabik ;D



 ain hasanah samsuri , sanah
skater paling sopan santun di alam semesta ;P



 haa yang ni tuan punya blog
description untuk die, lu pikirlaaa sendiri ;D



ni plak antare koleksi gambar gambar kami petang tadi ;)

 
dalam ring ;)


rehat sebentar bersama sama kitkat ;PP


 rehat lagi. muka makin dahsyat tahan sakit kaki.


kami berenam


sampai bila bila ;)


 nak tengok lagi gambar, pegi cari kat facebook gue. confirm ade.
今日は 絶対に 忘れられない 。
最高の日 だった ! ;)






p/s : tunggu orang jauh balik. dia janji nak belanja skating ;)

7 comments:

Iskandar Shah said...

wah!! besh!!

♥ ciksuehaoi™♥ said...

description ntok tuan punyer blog.
nampak je besar,at kecik,penakut.
hahahahahahahahahaah~

d@rKCl¥d3™ said...

oih jgan..
nnti tuan nye blog ngap kang...
dye kan z-rex....
hak3~

zureqqqqqqqqq said...

scandal, jum join next time ;)
sueha, how siot u are my dear ;D
affan HOI, jangan pandai2 nk ubah name aku. kau yang kene ngap jap lagi kang ;P

atien said...

haha...saik0u!!

idayahkapi said...

description utk zureq=SPASTIK!!
even more spastik dari dulu req.muahahaha.

zureqqqqqqqqq said...

tien : saikou datta ne ;)
dye : OHMYGOD perempuan ! rindu tahap sangap kat lu derr. wa spastik ke dulu ? hahaha. derr, g concert ? wa ngan ja dah confirm. jum join derr ! ;D