20100415

promises ;)


malam ni actually plan nk buat alpha. tapi mood belajar belum datang lagi. so, kene stop kejap. so sekarang rasa macam nak buat satu benda. list janji-janji manis awak untuk saya. harapnya bukanlahh janji manis. tapi janji sebenar. okayy here we go.




1. awak janji nak spend banyak masa awak dengan saya sampai kita fly next year. saya tunggu after 24th june. 
2. awak nak belikan gitar untuk saya. sebab saya gilaa excited belajar gitar sekarang.
3. sehari suntuk keluar dengan saya sebagai hadiah hari lahir akan datang. tak sabar.
4.  blackberry kita. curve untuk awak, bold untuk saya. awak jadi feminin, biar saya plak yang jadi macho ;D
5. awak kata awak ada prepare something special untuk saya. tapi awak tak pernah bagi hint. saya masih menanti ;)
6. awak  janji nak bawak saya jumpa family awak before kita fly. walaupun takut, saya nak ;)
 7. awak janji awak takkan ada skandal lain lepas ni.
8. awak janji nak call saya everyday time kita kat oversea nanti. saya terharu.
9. awak tak janji benda ni, tapi saya nak jugak. awak mesti bagitau tarikh awak fly. jangan kejam dengan saya. pleaasssseeeeeeee ;(
10. awak janji akan tunggu saya lagi 5 tahun. sampai saya habis degree. 
10. awak janji nak belajar betul2, keje betul2, kumpul duit banyak2 and masuk meminang saya right after saya balik dari jepun.  kan ? hee ;D
11. awak janji, walau apa pun jadi, awak tetap kahwin dengan saya. saya akan tuntut janji awak yang ni nanti.
 12. awak janji takkan sia-siakan hidup saya. awak sanggup sehidup semati dengan saya sampai bila-bila ;)


saya tau. mesti ada yang geleng kepala baca post saya yang ni. kata saya berangan and macam-macam. banyak sangat janji. takut tak tertunai. tapi takpe. saya percaya awak. saya tau awak takkan tipu saya. saya tau awak akan tunaikan semua janji awak ni dengan saya. and saya nak awak tau, saya ikhlas sayang awak. sebab awak adalah awak. and bukan orang lain. kalau boleh, saya nak relationship ni kekal sampai bila-bila. andai pendek umur saya, saya harap awak tak lupakan saya. nama awak tetap dalam hati saya sampai mati. takde siapa boleh ganti tempat awak. saya akan tunggu awak tunaikan janji-janji awak walau lama mane pun. saya tak kisah. sebab saya betul-betul sayang awak ;)

3 comments:

-L- said...

pabila wasiat dipostkan....

zureqqqqqqqqq said...

wasiat paling penting. wehh kau takde post baru ke ? lame dah aku tak membace blog kau. huhu ;D

-L- said...

sabo2....idea x mau dtng agi...